Vandaag maar even alle nieuwtjes in één berichtje 'proppen'.

De afgelopen weken heb ik het maar druk gehad met alle updates en upgrades op allemaalkatten.nl. Denk je een probleem te hebben opgelost, komt er weer een ander voor in de plaats. In het forum hebben jullie daar wel het een en ander over kunnen lezen.

Vandaag kan ik dan eindelijk opgelucht zeggen dat de belangrijkste fouten nu wel zijn hersteld. Het forum werkt goed en de aan het forum gekoppelde commentaar functie werkt ook weer. Je krijgt nog wel een foutmelding als je een berichtje post maar het wordt toch opgeslagen. Hopelijk vinden de makers daar snel een oplossing voor want het staat een beetje slordig zo'n error.

Na alle forum- en verhuis ellende kwam ik er ook achter dat de popup venstertjes met help informatie niet meer werkten. (alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers) Het was een hele puzzel om de script conficten tussen drie verschillende componenten op te lossen maar het is gelukt! De popups werken weer, de tekst editor voor het artkel toevoegen is weer zichtbaar en bruikbaar en ook de forum editor werkt weer zoals het hoort.

Als afsluiter van het verhaal wil ik nog melden dat er door verschillende leden al weer drie nieuwe artikelen zijn toegevoegd in de categorieën kattenverhalen en kattenweetjes. Met dank aan Angela, Janske en cattery de Darcerie.

Wie volgt?