Vandaag heb ik eindelijk weer eens tijd vrij kunnen maken om een nieuwe pagina (eigenlijk 2) toe te voegen. Het hoofdstuk kattenrassen is weer een rasomschrijving rijker, de Cashmere.  (verwacht er niet te veel van, het is een kort stukje maar wel met foto..) Toen ik de nieuwe pagina had gepubliceerd realiseerde ik me opeens dat er nergens op de website een overzicht is van de nieuwste artikelen!

Voor het forum is er wel een lijstje met recente onderwerpen en in de fotogalerij kan je ook zien of er nieuwe foto's bij zijn gekomen maar voor de artikelen  had ik nog niks.... Nu kan ik natuurlijk wel ieder keer als er een nieuw verhaal of artikel wordt toegevoegd een berichtje schrijven in de nieuws categorie  of alle nieuwe artikelen eerst op de voorpagina zetten.. maar een lijst met de meest recente artikelen leek mij wel zo handig. Zo kunnen vaste bezoekers snel overzien of er nieuwe artikelen bij zijn gekomen. De uitvoering was snel geregeld; een nieuwe module, een extra pagina en een nieuwe link in het menu.

De link is niet meteen zichtbaar maar komt tevoorschijn zodra je op 'Sitenieuws' klikt.
Het overzicht laat een lijstje zien van de laatste artikelen in de categorie katten en niet van de categorieën Sitenieuws, Boeken of Cadeautips. Dit artikel zal je dus niet in het lijstje tegen komen.