Voeg Zooplus gelijk aan je favorieten toe!

Sinds het begin van Allemaalkatten.nl loop ik al met het idee om een webwinkel toe te voegen maar na veel wikken en wegen kwam ik tot de conclusie dat ik nooit het aanbod en de service zou kunnen bieden zoals ik die zelf zou verwachten van een webshop.
Daarom heb ik vandaag een link toegevoegd naar mijn favoriete dieren-webwinkel, Zooplus. Zie links in het menu de link 'Kattenwinkel'. Deze webwinkel verkoopt werkelijk alles wat een kattenliefhebber zich kan wensen. Daarom heb ik nu gekozen voor de beste oplossing die ik kon bedenken, een webwinkel waarin allemaal kattenproducten zijn verzameld uit de beste online webwinkels met een heel ruim assortiment, van etensbakje tot kattenren. Kijk gerust rond in de webwinkel.

 

 

Was u op zoek naar producten voor uw andere huisdieren? Dan kan ik de webwinkel van Zooplus aanraden!
Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ze zeer snel leveren en absoluut niet duur zijn. Vooral als je in zo'n uithoek woont als ik en vele kilometers moet rijden voor de dichtstbijzijnde dierenwinkel is deze webshop echt een uitkomst en niet alleen voor katten....

Oja, dat zou ik bijna vergeten.. Als je voor 19 euro of meer bestelt betaal je geen bezorgkosten en wanneer je voor 100 euro of meer bestelt krijg je ook nog eens 5% korting.