Verras jouw tijger met een Valentijger!

Sinds het begin van Allemaalkatten.nl loop ik al met het idee om een webwinkel toe te voegen maar na veel wikken en wegen kwam ik tot de conclusie dat ik nooit het aanbod en de service zou kunnen bieden zoals ik die zelf zou verwachten van een webshop.
Daarom heb ik vandaag een link toegevoegd naar mijn favoriete dieren-webwinkel, Zooplus. Zie links in het menu de link 'Kattenwinkel'. Deze webwinkel verkoopt werkelijk alles wat een kattenliefhebber zich kan wensen. Daarom heb ik nu gekozen voor de beste oplossing die ik kon bedenken, een webwinkel waarin allemaal kattenproducten zijn verzameld uit de beste online webwinkels met een heel ruim assortiment, van etensbakje tot kattenren. Kijk gerust rond in de webwinkel.

 

Met ingang van 16 juni (prik me d'r niet op vast) zal deze website de oude gaan vervangen.
Het was niet makkelijk voor mij om afscheid te nemen van de oude website die ik met "bloed, zweet en tranen" heb opgebouwd. Er zitten vele uren, dagen (tot in de late uurtjes), maanden en jaren werk in de website en de toepassingen die ik speciaal voor allemaalkatten heb gemaakt omdat wat ik in gedachten had gewoon niet bestond..

Na een hobbelige domeinverhuizing begint allemaalkatten.nl weer langzaam uit het dal omhoog te klimmen.
De bezoekersaantallen waren door de verhuizing in één dag gedaald van gemiddeld ruim 900 bezoekers per dag naar een schamele 150 bezoekers per dag. Het dieptepunt was de dag van de verhuizing..... Slechts 80 bezoekers hebben die dag de website kunnen bezoeken.

Helaas verloopt de verhuizing niet helemaal naar wens. De oude host had het domein al uitgeschakeld terwijl de verhuizing nog niet was afgerond. Hierdoor was allemaalkatten.nl vandaag tot 2 uur niet bereikbaar.

Gelukkig was de oude host vanmiddag wel zo vriendelijk om het domein weer te activeren tot de verhuizing wel compleet is anders was de website minstens tot vanmiddag 5 uur onbereikbaar geweest.....

...

Beste bezoeker,

Als u deze tekst leest bent u op beland op een nieuw allemaalkatten.nl in aanbouw.

Omdat de huidige website al zo'n 8 jaar oud is vond ik het tijd om alles maar eens in een nieuw jasje te steken. Voorlopig zal het hier nog een "bouwput" zijn maar zodra alles een beetje op orde is (en dat zal niet lang meer duren) zal de vernieuwde site de huidige gaan vervangen.

N.B. Het webadres van deze website is een tijdelijk adres!
Deze website is straks gewoon te bereiken op www.allemaalkatten.nl

Vandaag is de verhuizing van de domeinnaam in werking gezet.
Het hangt van een aantal factoren af hoe lang een domeinnaamverhuizing duurt maar als er geen gekke dingen gebeuren zou het binnen drie dagen voltooid moeten zijn.

Toevoeging: Geen gekke dingen maar wel vertraging. hopelijk is de verhuizing voor het eind van de week rond.......

...