Er was geen ontkomen aan, iedereen surft tegenwoordig mobiel dus werd het hoog tijd dat Allemaalkaten met de tijd mee ging.
De website was wel mobiel te bezoeken maar echt mobiel vriendelijk was het niet. Deze vernieuwing brengt daar verandering in.
Een andere, dringende reden voor de update was dat er steeds meer fouten onstonden; vooral in de webwinkel ging veel mis.

Het is al weer ruim 4 jaar geleden dat Allemaalkatten voor het laatst werd vernieuwd.
Toen was het "een hele kluif" om de website om de oude website om te zetten naar een dynamisch systeem en nu was het weer heel veel werk.... want de website is inmiddels behoorlijk gegroeid dus ook in deze vernieuwing zitten de nodige uren. (lees: weken)

Behalve het nieuwe mobiel vriendelijke (responsive) ontwerp is ook de webwinkel uitgebreid met meer keus en nog meer keus in aantocht.
Ook in de webwinkel is de navigatie verbeterd; de artikelen openen nu in nieuwe laag (in plaats van een nieuwe pagina).

De komende weken zal er nog wel het een en ander bijgewerkt moeten worden want je zal altijd zien dat ik toch wat vergeten ben.
Bij deze dus het verzoek aan u om mij een berichtje te sturen als er iets niet goed gaat! U vindt de contact pagina onder de Home knop.