Met ingang van 16 juni (prik me d'r niet op vast) zal deze website de oude gaan vervangen.
Het was niet makkelijk voor mij om afscheid te nemen van de oude website die ik met "bloed, zweet en tranen" heb opgebouwd. Er zitten vele uren, dagen (tot in de late uurtjes), maanden en jaren werk in de website en de toepassingen die ik speciaal voor allemaalkatten heb gemaakt omdat wat ik in gedachten had gewoon niet bestond..

Genoeg gemijmerd! Tijden veranderen, stilstand is achteruitgang en er is inmiddels zo veel meer mogelijk.... daarom is allemaalkatten.nl is nu compleet vernieuwd en interactiever dan ooit!
Het oude allemaalkatten.nl was een lappendeken van html pagina's, php scripts en toepassingen,  met het nieuwe allemaalkatten.nl zijn al die functies samengevoegd tot één interactief geheel. Voor de gebruiker betekent dat hij maar één keer in hoeft te loggen om toegang te hebben tot alle functies, voor mij als webmaster dat het onderhoud veel eenvoudiger wordt. Smile

Het nieuwe allemaalkatten.nl moet niet alleen een website worden voor kattenliefhebbers maar ook door kattenliefhebbers!
Om van deze website de meest complete kattenwebsite van Nederland te maken nodig ik alle kattenliefhebbers uit om mee te doen.
Weet jij veel van een bepaald ras of een bepaald onderwerp wat nog niet op deze website is beschreven en vind je het leuk om je kennis te delen met anderen? Via de link "Artikel schrijven" (alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers) kan je jouw verhaal aan de website toevoegen.

Iedere kattenliefhebber die denkt iets te kunnen bijdragen aan deze website; informatie, een leuk verhaal of een katten nieuwtje is bij deze van harte uitgenodigd om mee te doen!