Vandaag voor het eerst sinds tijden een nieuw kattenras toegevoegd. Een tipje van de sluier: Het betreft een wolfachtige kat. Nieuwsgierig?
Klik dan snel verder >>

 

Er was geen ontkomen aan, iedereen surft tegenwoordig mobiel dus werd het hoog tijd dat Allemaalkaten met de tijd mee ging.
De website was wel mobiel te bezoeken maar echt mobiel vriendelijk was het niet. Deze vernieuwing brengt daar verandering in.
Een andere, dringende reden voor de update was dat er steeds meer fouten onstonden; vooral in de webwinkel ging veel mis.

Het is al weer ruim 4 jaar geleden dat Allemaalkatten voor het laatst werd vernieuwd.
Toen was het "een hele kluif" om de website om de oude website om te zetten naar een dynamisch systeem en nu was het weer heel veel werk.... want de website is inmiddels behoorlijk gegroeid dus ook in deze vernieuwing zitten de nodige uren. (lees: weken)

Regelmatig merk ik dat veel beginnende webmasters niet alleen teksten kopiëren maar complete pagina's overnemen. Ik heb er zelfs ooit eens eentje gevonden waarbij ze niet eens de moeite hadden genomen om de links naar de woordenlijst (op deze website) te verwijderen. Vandaag vond ik de zoveelste website waarvan de webmaster  doodleuk de complete pagina over de tijger inclusief foto's had gekopiëerd en daar bovendien zijn eigen naam bij had gezet.

Vandaag heb ik eindelijk weer eens tijd vrij kunnen maken om een nieuwe pagina (eigenlijk 2) toe te voegen. Het hoofdstuk kattenrassen is weer een rasomschrijving rijker, de Cashmere.  (verwacht er niet te veel van, het is een kort stukje maar wel met foto..) Toen ik de nieuwe pagina had gepubliceerd realiseerde ik me opeens dat er nergens op de website een overzicht is van de nieuwste artikelen!

Het heeft eventjes geduurd maar nu zijn ze er toch echt, drie banners in verschillende formaten die u kunt gebruiken als u op uw website een link naar allemaalkatten.nl wilt plaatsen.

U vindt de banners op deze pagina

Vandaag maar even alle nieuwtjes in één berichtje 'proppen'.

De afgelopen weken heb ik het maar druk gehad met alle updates en upgrades op allemaalkatten.nl. Denk je een probleem te hebben opgelost, komt er weer een ander voor in de plaats. In het forum hebben jullie daar wel het een en ander over kunnen lezen.

Vandaag (10 oktober) zijn er twee nieuwe artikelen toegevoegd door gebruikers.
A. schreef een artikel over haar favoriete ras de Noorse Skipskatt en Janske leverde een leuke bijdrage met het stukje "Wat uw kat niet weet (maar ú wel moet weten)".

Janske en A. allebei hartelijk bedankt voor jullie bijdrage! Ik hoop dat er spoedig meer gebruikers jullie voorbeeld zullen volgen!