Catterynaam
Beschrijving
Locatie
African Dream Cats
Wij kunnen servals en savannah's van alle generaties fokken. Voor meer informatie over dit schitterende jonge ras kunt u contact met ons opnemen.
Andijk
Noord-Holland
Nederland
SavannahJungle
Zeer trots zijn wij op onze Savannah cattery. Ons doel is het ontwikkeling en verbeteren van de Savannah kat door selectief en schoon te fokken. Hierbij maken wij geen gebruik van andere kat soorten.. Behalve natuurlijk als voor- grootouders de Serval. Uiteraard besteden wij veel tijd en liefde aan onze katten. Wij fokken puur kwaliteit en geen kwantiteit. Dit houdt in Savannah X Savannah. Want vergeefs wordt men niet verliefd op deze zeer mooie katten.
Oostwold
Groningen
Nederland

51}

Login om te antwoorden
Mark's Profielfoto
Mark antwoordde #2081 03 juli 2018 18:49
Cattery Nevasirags is een toonaangevende Savannah Cattery uit Oostwold en beschikt over goede (bewezen) fokcombinaties. Wij fokken niet om het ras te vermeerderen, maar hebben tot doel om het ras te verbeteren en te versterken. Nagenoeg alle fokpoezen en katers stammen af van de wereldberoemde en stichter van het ras ,de A1Savannahs Cattery uit Amerika. Neem eens een kijkje op onze website www.nevasirags.nl
Dorine Post's Profielfoto
Dorine Post antwoordde #1541 17 jan 2013 20:46
Hallo,

Wil je de cattery vermelding niet liever op het tabblad Catteries van de Savannah pagina?
Als je je registreert op deze website en in je profiel de cattery gegevens invult verschijnt deze op de ras pagina en op de Cattery pagina
Savannahjungle's Profielfoto
Savannahjungle antwoordde #1540 17 jan 2013 20:15
Wij zijn een jong beginnend cattery van Savannah katten.
Ons doel is ontwikkeling van de Savannah kat door selectief en schoon te fokken, waarbij wij geen gebruik maken van andere rassen, behalve natuurlijk als voor- grootouders de Serval.
www.savannah-jungle.nl
Uiteraard besteden wij veel tijd en liefde aan onze katten.

Discuss dit artikel

INFO: Je bericht wordt geplaatst als 'Gast'