Catterynaam
Beschrijving
Locatie
Blauwe Russen Cattery de Polmora
Wij zijn een kleine cattery van Blauwe Russen, een prachtige en vooral hele lieve aanhankelijke kat. Wij fokken af en toe een nestje gezonde kittens, die goed gesocialiseerd worden en met veel liefde worden grootgebracht.
Wieringerwaard
Noord-Holland
Cattery Brusnikina
Wij zijn een kleine Cattery in Oost-Vlaanderen die met heel veel liefde het Russisch Blauwe ras kweken. Af en toe hebben we kittens die in huiselijke omgeving opgevoed worden. Hierdoor zijn ze goed gesocialiseerd.
9060 Zelzate
Oost-Vlaanderen
België
Zvizda's
Onze cattery bestaat sinds 1992 en af en toe hebben wij een nestje leuke kittens die in de huiskamer worden grootgebracht voor informatie kunt U altijd bellen of mailen.
Hardinxveld Giessendam
Zuid Holland
Nederland
Stella Lupi
Een kleine cattery voor de Nebelung en blauwe rus (variant). Alle poezen zijn in de eerste plaats huisdieren en mogen af en toe een nestje hebben. Dus af en toe zijn er kittens beschikbaar voor goed nieuw personeel.
Breda
Noord-Brabant
Nederland
Alyona
Kleinschalige fokkerij van uitsluitend Russisch Blauw, waarbij de nadruk ligt op fijne stabiele karakters en goede gezondheid van de dieren. Kwaliteit gaat hier absoluut voor op kwantiteit. Fokdieren getest op FIV, FeLV, HCM en PKD, kittens gechipt, gevaccineerd, ontwormd en gecastreerd. Reserveren van kittens uitsluitend mogelijk na persoonlijk bezoek aan de cattery op afspraak. Kittens worden niet geplaatst als enige kat.
Bussum
Noord-Holland
Nederland
Cattery Mithrim
Af en toe fok ik een nestje kittens. Doel is om zoveel mogelijk naar de Engelse standaard (GCCF) te fokken, waarbij gezondheid en sociaal gedrag belangrijkste doelen zijn. Fokdieren zijn tenminste getest op HCM, PKD, FIV/FELV. Kittens komen volledig ontwormd, ingeent, gechipt, met stamboom en gecastreerd/gesteriliseerd.
Zoetermeer
Zuid-Holland
Nederland

50}

Login om te antwoorden

Discuss dit artikel

INFO: Je bericht wordt geplaatst als 'Gast'