Catterynaam
Beschrijving
Locatie
Xaverius
Een Noorse boskatten cattery in Rotterdam. Onze katten leven gezamelijk met onze twee honden allemaal in ons huis. Wij hebben een paar keer per jaar een nestje, ook met de nieuwe erkende amber kleur.
Rotterdam
Zuid-Holland
Nederland

42}

Login om te antwoorden
Dorine Post's Profielfoto
Dorine Post antwoordde #1493 14 nov 2012 20:06
Hallo Christa,

Die adres gegevens worden niet op de website getoond! en dat staat ook aangegeven bij het registratie formulier. Misschien is dat toch niet duidelijk genoeg.
Die adres gegevens vraag ik alleen om te kunnen beoordelen of het om een oprechte registratie gaat of dat het een spammer is die zich registreert. Spammers vullen namelijk altijd onzin in dus die kan ik dan gelijk weren.
Je kan helemaal zelf bepalen welke gegevens je wel en niet aan het publiek wilt tonen, wat je invult tijdens de registratie wordt nooit zichtbaar op de website.
Christa's Profielfoto
Christa antwoordde #1492 14 nov 2012 19:12
Dit berichtje was ook op een andere plaats bedoeld, ik snapte niet veel van de site en als ik me niet vergis werd ik bij registratie verplicht adresgegevens in te vullen. Als ik dat doe hebben onze moederpoezen met kittens de eerste weken geen rust, adresgegevens plaats ik niet op internet, sorry.
Dorine Post's Profielfoto
Dorine Post antwoordde #1478 27 okt 2012 13:06
Hallo Christa,

Waarom meld je je cattery niet aan op deze website?
Christa's Profielfoto
Christa antwoordde #1477 27 okt 2012 12:13
Op kindred.intropagina.nl/ kunt u ontdekken of we Noorse Boskat kittens beschikbaar hebben in zwart blauw rood creme en (licht) amber

Discuss dit artikel

INFO: Je bericht wordt geplaatst als 'Gast'