lykoi 2 Algemene Beschrijving

De unieke look van de Lykoi veroorzaakt reacties van verbazing en opwinding wanneer mensen ze voor het eerst zien. Zij zijn het enige kattenras wat de schokkende verschijning heeft die zo populair is geworden bij kattenliefhebbers. De meeste mensen zijn het erover eens dat ze er uitzien als kleine wolfkatten - vandaar de naam Lykoi. De naam is afgeleid van het Griekse woord Lycos wat wolf betekent. Hun sterke prooidrift is duidelijk wanneer ze spelen. Lykoi katten zullen hun speelgoed, andere huisdieren, en zelfs mensen besluipen voordat ze aanvallen. De Lykoi zijn zeer loyaal en hebben de neiging zich sterk aan mensen te hechten. Wanneer nieuwe situaties ontstaan, zal de Lykoi in eerste instantie voorzichtig zijn om de situatie te overzien. Waarna ze  hun nieuwe mensen en huisdieren snel in hun hart sluiten. Als ze naar je kijken, lijken ze door je heen te kijken, bijna alsof ze je gedachten kunnen lezen. Samengevat zijn gewoon het lieve en liefdevolle katten die je hart willen veroveren.

Geschiedenis

De Lykoi is een natuurlijk voorkomend gen in de wilde katten populatie. Het Lykoi ras werd in 2011 opgericht door Johnny Gobble, Brittney Gobble, en Patti Thomas toen twee onafhankelijke nestjes kittens als uniek katten werden gepresenteerd aan de oprichters. De Gobbles deden een zorgvuldig gezondheidsevaluatie omzeker te zijn dat de ongebruikelijke verschijning van de kat niet werd veroorzaakt door ziekte of aandoening. Om te bewijzen dat het een gen was, kruiste Johnny Gobble twee ongerelateerde katten om de eerste met opzet gefokte Lykoi te produceren. Omdat de moeder om een ​​nestje was een zwarte binnenlandse, uitgebreide uitkruising met korthaar zwarte huiskatten begon. Met de tijd werd vastgesteld dat het gen was recessief en blijven genetische inteelt, meer uitkruising met de zwarte huiskatten gebeurde verminderen. Er zijn nog Lykoi katten geboren om de wilde kattenbevolking en soms kunnen ze worden gebruikt in het fokprogramma. Zodra kampioenschap status is bereikt, moet er voldoende uitkruisen ervoor te zorgen dat inteelt minimaal.

lykoi 3Persoonlijkheid

De Lykoi is een zeer intelligente kat. Ze zijn geweldig probleemoplossers en het toont wanneer ze spelen. Ze vinden het leuk om met mensen, maar kan de tevredenheid spelen alleen met enig speelgoed of object in de kamer te vinden. Wanneer er meerdere Lykoi, hun interactie heel goed. Lykoi soms lijken hond als attributen omdat ze zullen halen, jacht, en jagen als een wolf zou doen op de jacht hebben. De Lykoi houden een warme schoot, maar liever actief spelen en te zoeken met hun onbegrensde levering van energie. Zoals met andere katten, ze houden van de zon en zoek het op. Ze zijn beschermend van hun mensen en speelgoed, maar zullen delen wanneer gevraagd. Ze zijn voorzichtig met elke nieuwe huisdier of persoon die op het eerste. Ze willen kijken om te zorgen dat ze geen bedreiging voor hen of aan het huis. Zodra ze zijn verzekerd dat de nieuwe mensen of huisdieren veilig zijn, zullen ze snel warmen aan hen. Door hun sterke prooidrift, intelligentie, en beschermende natuur, mensen zeggen dat de weerwolf blik definieert ook hun persoonlijkheid.

Kenmerken

De Lykoi is een gedeeltelijk haarloze ras van katten met een kleur die uniek is voor hen. De vacht is een combinatie van stevige witte haren en solide zwart haar. De combinatie van haar kan variëren van bijna zwart tot bijna wit. Hoe meer wit haar er in de laag, des te meer zilver de Lykoi kijken. De vacht patroon heet Roan in andere dieren, maar bij katten, het bestaat alleen in de Lykoi. De partiële hairlessness kan ook variëren. Ze kunnen vrijwel haarloze bijna volledig haar, en zij zullen de meeste van hun vacht ten minste eenmaal vervellen. Ze zullen altijd geen haar rond de ogen, de kin, neus, snuit en de achterzijde van de oren. De oren en neus zal ook voelen als leder. De haarloze gezicht geeft de Lykoi dat weerwolf look die iedereen kent en liefheeft. Zij dun haar op hun benen en voeten in bijna alle gevallen. De Lykoi huid is roze, maar met zonlicht het kan donkerder tot zwart in een paar dagen. Wanneer het zonlicht schaars, zal de huid terugkeert naar roze. Ze zijn een middelgrote kat met de mannetjes aanzienlijk groter dan de vrouwtjes. De oren hebben een brede basis, en zij zijn lang en puntig. Hun lichaam is niet omvangrijk, maar mager. Ze hadden staarten korter dan hun lichaam en medium benen. Hun trekken geef ze het uiterlijk van een wolf. Ze worden geboren effen zwart, en in twee tot vier weken, de hairlessness en kleur patroon naar voren. Ondanks de twee verschillende kleuren in hun jassen, worden ze getoond als vaste zwarte katten in de traditionele divisie.

N.B foto's copyright Cattery Gobsgobblins

van elven dimitri's Profielfoto
van elven dimitri antwoordde #2064 17 nov 2017 07:16
waar in belgie kun je een lykio kopen en wat kost het

Discuss dit artikel

INFO: Je bericht wordt geplaatst als 'Gast'