Catterynaam
Beschrijving
Locatie
Cattery Lamium blauw
U bent van harte welkom op onze website. U vindt op deze site informatie over onze britten en de raskenmerken van een Brit. Stuur gerust een @mail als u na het bekijken van onze site nog vragen hebt.
rimarsha's home
Hasina Jabari
Wij Kitty en Henk Hak zijn 18 jaar geleden gevallen voor de Brits Korthaar. We fokken nu sinds 2001 dit geweldige ras (Puur als hobby.) Bij ons staat gezondheid en socialisatie van het dier voor op. Daarom proberen wij weloverwogen combinaties te maken. met gezonde katten. We hebben ons gespecialiseerd in verschillende Point varianten de kleuren fawn -cinnamon- Lilac en Chocolate.
gelderland
Cattery LanTaRosa
Kleine Brits korthaar cattery met af en toe een nestje kittens in de kleur blauw en cinnamon die met veel zorg, liefde en aandacht in de huiskamer worden grootgebracht.
Veghel
Noord-Brabant
Nederland
La Grandeur
Kleine Cattery in N.Brabant in de kleuren blauw en lilac.2 Keer per jaar een nestje
N.Brabant.
Nederland
Cattery Damiaantjes
Wij zijn pas begonnen met onze catttery,binnenkort verwachten wij ons 1e nestje van onze Diva in mei 2013
Haarlem
Noord holland
Nederland
cattery amor a la vida
Wij fokken hobby matig dit geweldige ras onze katten worden allemaal felv/fiv en hcm en pkd getest Alle katten leven gewoon in huis en leven samen met een hond en kinderen ook bezoeken wij regelmatig een katten show
uden
brabant
Nederland
Govinda
Sinds 1995 hebben wij een Cattery met de naam Govinda, Het betekent 'bron van vreugde en blijdschap'. Ik vond dit zeer toepasselijk voor onze Cattery, omdat we hopen dat er lieve en gezonde kittens bij ons in de Cattery geboren worden. Ik houd van katten, honden en paarden. Ook alles wat knaagt, knabbelt, graast of mekkert heeft de potentie mijn hart te stelen. Mijn dieren brengen mij kosten, zorgen en verplichtingen soms zelfs puur verdriet, maar vooral heel veel vreugde, vriendschap en ontroering.Waar het allemaal om draait? Waarom ik van huisdieren houd? Dat is de enorme berg plezier die het houden van huisdieren met zich meebrengt. Ik zou niet zonder kunnen........ Liefs Netty Mennen Heeft u intresse in een kitten of heeft u verdere vragen neem dan contact met ons op, stuur ons dan een Mail of bel 0495-470113.
Budel
Noordbrabant
Nederland
Cattery De La Ville Ancienne
Wij zijn een kleine Cattery van Brits Korthaar gevestigd te Tongeren Limburg , de "Oudste stad van België". Niettegenstaand de talrijke kleurcombinaties, willen wij ons verdiepen in de kleuren Lilac, fawn, Chocolate, Cinnamon, Tortie, Blauw en Bi-Color in deze combinaties. Graag willen wij ons profileren als liefhebber-hobbyfokker van de Brits Korthaar.
Tongeren
Limburg
België


14