Catterynaam
Beschrijving
Locatie
Wij hebben als hobby het fokken van bengalen, marbled snow en black en spotted. Onze kittens groeien op in ons gezin waardoor ze erg sociaal zijn.
Budel-schoot
NB
NL
In mijn kleine Bengaal- en Ragdoll cattery hebben we af en toe mooie, lieve en goed gesocialiseerde kittens. In mijn fokbeleid staan gezonheid en karakter bovenaan! Kom eens kijken op mijn website en geniet mee van mijn lieve 'Belezas'!
Gelderland
Nederland
occasioneel fokker van de brown spotted/rosetted bengaal. We besteden enorm veel aandacht aan de socialisatie van onze kittens. Gezondheid, uiterlijk en karakter staan bij ons op nummer 1
sint-katelijne-waver
antwerpen
belgie
Hallo beste kattenliefhebber, Wij zijn Cattery Nuestro Corazon ( Ons Hart ) Wij houden ons bezig met bengalen, Mainecoons en kruisingen oftewel Bencoon en Cashmeres. Wij zijn sinds afgelopen jaar lid bij de NLKV.
Nijensleek
Drenthe
Nederland
kleine hobby cattery in het Gooi met Bengalen in Black Tabby Spotted/Rosetted en Marbled en in Seal Lynx Point in Spotted/Rosetted en Marbled. We hebben af en toe een nestje dat opgroeid in de huiskamer samen met de andere katten en de hond. Onze kater Dreamy ( Europees Kampioen en 3x CAGCE) Black Tabby Spotted en Disney Seal Lynx Point staan beperkt ter dekking.
Wij zijn een Bengaal Cattery. Wij fokken Black Tabby Spotted Bengalen en besteden veel aandacht aan de socialisatie van onze kittens. Onze kittens groeien op in huiselijke kring. Gezondheid, uiterlijk en karakter is voor ons het allerbelangrijkste.
Zuid-Holland
Nederland