Allemaalkatten.nl is een interactieve website waar nieuwsgierige kattenliefhebbers van alles over katten te weten kunnen komen. Niet alleen alles over de huiskat wordt uitgebreid behandeld maar ook over hun wilde soortgenoten kunt u op deze website alles vinden. Lees verder voor een overzicht van wat er op Allemaalkatten.nl te beleven valt.

 

kattenrassenkattenrassen:
Hier vindt u informatie over bekende en onbekende kattenrassen, kruisingen van, en variaties op bekende en minder bekende rassen, inclusief foto's, rasomschrijvingen en rasstandaards.
keuze en aanschafKeuze en aanschaf:
Deze pagina's kunnen u helpen met de keuze van een kat. Over ras en asielkatten en waar u op moet letten wanneer u een kitten koopt. Hier vindt u ook adressen van asiels, kattenverenigingen en catteries.
kattenweetjes en andere infoKattenweetjes:
Een hoofdstuk in aanbouw waar straks meer katten info te vinden is over de geschiedenis van de huiskat en de eigenaardigheden van het fenomeen kat in het algemeen.
verzorging en voedingVerzorging en voeding:
Alles over de dagelijkse verzorging van uw kat, voeding, entingen, geboortebeperking, ziektes en aandoeningen, giftige planten en andere gevaren in- en om het huis.
wilde kattenWilde katten:
Informatie en foto's van de wilde soortgenoten van onze huistijger. Leeuwen en tijgers kent natuurlijk iedereen, maar kent u ook de viskat, de manoel of de margay? Hier kunt u alles over ze te weten komen.
Over vacht en kleurpatronenPatronen, kleuren en typen:
Onder dit hoofdstuk vindt u voorbeelden en omschrijvingen van vacht-typen en vachtpatronen, kleuren en kleurpatronen.
Maar ook ems-codes en de basisprincpes van de genetica.
Nieuws en wesite infoNieuws en site-info:
Informatie over de laatste updates, de inhoud en achtergrond van deze website, maar ook andere belangrijke informatie zoals een privacy verklaring en de verantwoording voor de inhoud. (menu onder)
Allemaalkatten communityAllemaalkatten interactief:
Geregistreerde gebruikers kunnen actief deelnemen aan allemaalkatten.nl. Artikelen toevoegen, reageren op artikelen of onderwerpen in het forum, foto's uploaden, berichtjes uitwisselen met medegebruikers en meer..
fotogalWoordenlijst
Komt u op deze website een woord tegen wat u niet kent? In de woordenlijst vindt u ze allemaal terug