Gezocht: kattenmoeders voor mooi tijdschrift!

  • Tessa Heselhaus
  • Tessa Heselhaus's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
  • Bezoeker

Gezocht: kattenmoeders voor mooi tijdschrift! werd gestart door Tessa Heselhaus

Beste kattenliefhebbers,

Voor een mooi artikel in een bekend vrouwenblad ben ik op zoek naar vrouwen die moeder zijn: van kind én kat. We zoeken moeders met een bijzonder verhaal. Bijvoorbeeld: ze zien hun kat als hun derde kind, ze hebben wel 20 katten, ze besloten niet op vakantie te gaan omdat de operatie van hun kat op de eerste plaats kwam, ze verwennen hun kat(ten) evenveel als hun kind(eren), etc.
Ben of ken jij zo'n liefdevolle kattenmoeder die het leuk lijkt om mee te doen? Dan willen we je graag interviewen over de liefde voor jouw kat(ten). Je zal in het artikel bijvoorbeeld vertellen wat je kat(ten) voor je betekent, hoe de liefde is ontstaan, hoe je omgeving op jullie bijzondere band reageert, etc. Samen met je kat(ten) zal je prachtig op de foto worden gezet bij je thuis. De tekst krijg je voorafgaand aan publicatie te lezen en je ontvangt natuurlijk een exemplaar van het tijdschrift zodra het artikel verschijnt.
Let op: i.v.m. de doelgroep van het tijdschrift zijn we echt op zoek naar vrouwen met kinderen (en katten dus :-) ).

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan z.s.m. je verhaal in het kort naar en dan nemen we contact met je op. Alvast bedankt!

Hartelijke groet,
Tessa Heselhaus.
31 mrt 2015 11:47 #1939
Moderators: Dorine Post