Wanneer u overweegt om een kat in huis te nemen moet u zeker een kijkje in een asiel gaan nemen. Daar zitten heel veel lieve katten en kittens met smart op een liefdevol tehuis te wachten.

Als u besloten heeft om een kat/ kitten aan te schaffen zijn er een aantal dingen waar u op moet letten wanneer u bij de fokker/aanbieder bent. Een aanrader om teleurstellingen en/of torenhoge dierenarts-rekeningen te voorkomen.

asielkatHier vindt u adressen, telefoonnummers en eventuele websites/ emailadressen van alle
Nederlandse asiels en andere kattenopvang tehuizen die ik tot nu toe gevonden heb.

Denkt u er over om een raskat aan te schaffen? Dit hoeft niet persé een kitten te zijn, er worden ook vaak goede tehuizen gezocht voor volwassen raskatten. Een aantal overwegingen die u bij uw keuze kunnen helpen.

Op deze pagina staan telefoonnummers (en indien van toepassing een link naar de website) van alle? kattenverenigingen en rasclubs en de contactpersonen die u kunnen helpen bij het vinden van een raskat.

Wat moet u in huis hebben vóór uw nieuwe huisgenootje komt en met welke éénmalige en jaarlijks terugkerende kosten moet u rekening houden als u een kat in huis heeft? Het één en ander voor u op een rijtje gezet.....

Het introduceren van een nieuwe kat vraagt om een voorzichte aanpak en een stukje planning. Hoe voorzichtig het aangepakt moet worden hangt af van de situatie...

hoeft zich alleen maar even aan te melden en in uw profiel uw gegevens in te vullen.
Als u bent ingelogd kunt u in uw profiel de cattery gegevens invullen dan verschijnt uw cattery vanzelf in de lijst.